Digital tilstand

Det å administrere beboerparkering, sesongkort, månedskort, ukeskort, langtidsparkering, handikaptillatelse, etc. kan være både tidkrevende og komplisert.

Beboere, entreprenører, bedrifter og organisasjoner har ulike forhold som krever spesielle krav og løsninger.

Nå, derimot, er det en enklere måte å administrere din tillatelse. Med ePARKs systemer, kan du redusere administrasjon av parkeringstillatelser ved å tilby de som parkerer, ePARK.

ePARK gir elektroniske tillatelser i ulike former. Tillatelsene kan gis av ansvarlig eller kjøpes fritt. Vi belaster kunden og deretter betaler ut månedlige avgifter til deg som parkeringseier.

Via administrasjonssystemet mottar parkeringseieren full oversikt og kontroll av alle tillatelser.

Gjestetillatelse

Med ePARK kan gjester kan veldig enkelt administrere og kjøpe gjestetillatelse på mobiltelefonen via appen.

Resepsjonisttjeneste

Gjennom vår resepsjonisttjeneste kan gjester, kunder og ansatte lett administrere sin parkering selv. Resepsjonisten har tilgang til administrasjonssystemet som gjør det enkelt å administrere, forvalte og distribuere parkeringstillatelsen og få en god oversikt over parkeringsplassene.

Personaltillatelse

Noen arbeidsgivere og bedrifter har betalt parkering, men gratis parkering for sine ansatte, noen har en avgift for ansatte, men en annen pris for gjester. Parkerer dine ansatte gratis, men betaler for motorvarmer? Vi har en løsning for dine behov.

Med ePARKS digitale personaltillatelse, kan de ansatte enkelt kjøpe og administrere sin parkeringstillatelse selv. Systemene er utformet slik at bare ansatte kan kjøpe denne tillatelsen.

Beboerparkering

Med ePARKS beboerparkering, kjøper og forvalter beboerne selv deres tillatelse. Systemet er bygget slik at bare beboere kan kjøpe tillatelsen.

Langtidsparkering

Dagskort, månedskort, årskort eller spesielle tillatelser for langtidsparkering.
Gjør det enkelt å kjøpe og administrere tillatelser for langtidsparkering. Via ePARK kan de enkelt kjøpe sin tillatelse direkte i appen.

Kontakt oss

  Navn

  Kommune/Organisation

  Epost

  Telefon

  Ämne

  Meddelande

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]