Kortidsparkering

Det å komme frem til en parkeringsplass 10 minutter før et møte er nok mange som kjenner igjen. Du stresser til automaten, det tar tid og du haster tilbake med billetten til bilen. Møtet blir forsinket, og du føler deg stresset. Når du endelig kommer til bilen, har du en lapp med en parkeringsbot på frontruten.

Ønsker å unngå stress, spare tid og penger? Begynn å ePARKera.

Last ned EPARKS-appen gratis hvor du enkelt kan sjekke inn og ut (du betaler kun for den tiden du har parkert) og betal samme pris som i automatene).

Du kan forhåndskjøpe parkeringsbilletter og du kan enkelt utvide parkeringstiden gjennom appen. Parkering skal være enkelt.

Gode nyheter for parkeringsledere

Eier eller administrerer du en korttidsparkering? Vil du ha en enklere og bedre kontroll over hvem som betaler og ikke betaler for sin parkering? Med ePARK kan du tilby de som parkerer en enkel og sikker måte å betale for sin parkering via sin smarttelefon.

Systemet gjør det ikke bare mulig for bileiere å betale, og utvide sin parkeringstid eksternt, men også gir deg som administrator mer kontroll over parkeringsplassen

carparkFordeler med ePARK

 • Lavere kostnader
 • Enkel betalingsløsning for de som parkerer – selv eksternt
 • Høyere tilgjengelighet av betalingssystemer
 • Mindre administrasjon og vedlikehold, som mynttømming og påfylling av kvitteringsruller
 • Raskere og bedre overvåking og håndtering av bøter
 • Gir et moderne og profesjonelt inntrykk av parkeringsplassen

Kontakt oss i dag.

Kontakt oss

  Navn

  Kommune/Organisation

  Epost

  Telefon

  Ämne

  Meddelande

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]